Cirit birit semasa kehamilan

Hi . Saya hamil dah nak masuk 5 bulan . Dri awal kehamilan smpai sekarang langsung x ada alahan sprti muntah ke, pning kpla gastric apa smua lgsung x ada.. TETAPI tiap2 bulan saya akan mengalami cirit birit .. contohnya- bulan lalu dah kena cirit birit sekali . So bulan ni saya kena lg cirit birit . Saya risau ada effect pada bby .. ada x ibu2 mglami situasi yg sama ?? Xda alahan ttpi sllu cirit birit stiap bulan .. #firstbaby

1 Balas

cuba igt balik ade mkn & mnm ape2 x. sbb kdg² mknan or mnman yg x sesuai akn buat si ibu cirit birit. #17Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec