buah-buahan

saya hamil 5 minggu..baru tadi google,katanya elak makan buah anggur,betik dan nenas..tapi saya baru ja makan anggur dan betik 🥴 walaupun tak banyak tapi tetap juga hati ni risau..dah makan baru teringat nak google. ibu² sekalian,makanan/buah apa juga yang kena elak awal² kehamilan ni?

2 Balas

xde buah yg kena elak pun sbnrnya. yg betik tu, betik muda. yg anggur tu xpasti. klu rasa was2 jgn mkn dulu