Keputihan coklat

Saya hamil 16minggu 4hari. Harini check ada keputihan warna coklat tapi dlm kuantiti yang sangat sedikit. Normal ke? Apa perlu saya buat? Siapa ada pengalaman mcmni? #firstbaby

2 Balas

Saya ada keputihan warna coklat mase 13 weeks 4 days pastu brulang mase 15 weeks. Doktor bg duphaston makan 2x sehari. Pastu monitor spotting, kalau keluar darah fresh terus pegi hospital.

tu spotting tu mommy. Mommy kena segera jumpa doktor untuk pemeriksaan