Period xdatang lepas bersalin

Saya habis pantang 26/12/2022 baruni.tetapi skrg 4/2/2023 masih lg xdatang period.normal atau x ye??saya makan ubat perancang noriday.ada yang pernah alami x mcm saya ???#pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kalau ikutkan nurse pun mmg dia kata kbykannya yg ambik noriday ni xperiod, tapi saya amik, saya period cuma xbyk mcm sblum ni, sampaikan nurse pelik saya ni betul-betul makan pil ke tidak, pastu buat upt kat klinik negatif. Hahaha tak pernah miss okayy... mungkin saya ikut mak saya kot, sbb dulu pun dia amik noriday tapi still period mcm biasa.

1y ago

Ouhh btul ke mcm tu ,sebab risau hahaha tq share🥰