Induced sebelum due date

Hi saya gdm on diet, tadi checkup doctor bg surat referral suruh serah diri dkt hosp untuk induce. Siapa ada experience kat sini? Sakit tak? Usually berapa hari kalau induce? Hahaha saya takut :(((

2 Balas

Saya pun induced juga sbb bacaan BSP dah ke laut di minggu2 akhir sbb tak jaga pemakanan. Semua jenis induce failed (3 hari) & reda kena czer. Emergency czer. Alhamdulillah.

4w ago

hahahaha saya dah kena seluk harini dia 'tolong' buka bukaan. sakit tu sakiy yang terkejut and nak marah sbb dia buat sakit lagi bila kita kata sakit hahaha berdarah2 habis