Berat baby 2.2kg,31 week 0 day.. Normal ke?

Saya gdm on diet... Mmg berbadan obesiti.. Takutnya.. 38 week dh kena bersalin ke? Share skit pengalaman mummy semua.. #firstbaby #pleasehelp #firstmom

4 Balas

Sy 36w bby 2.82kg. Xde gdm. Sbb masa 34w pakar kata bby kecik 1.8kg, berat ibu xnaik tu yg mkn sakan. Now tiba2 pulak kata bby besar. Skrg kne control mkn. Konfius ibu jadinya 😅

2y ago

Tu lah. Esok checkup kk tgk apa pula kata doktor sana. Moga urusan sis juga dipermudahkan ya ☺️