hye nak tanya susu loctogen langkah 1 sesuai ke untuk baby nak tahu pendapat korg

saya full bf cadang nak campur sbb risau kalau susu kurang ke apa boleh bagi susu formula

2 Balas

anak brp bulan sis, kalau bawah 6bulan tgk chart berat dia elok naik stiap bulan, means susu badan ckup utk demand dia .. tp klau still nak try fm, boleh try n error sis .. xsemua fm sesuai dgn anak kita, kdang dgn anak ibu ni sesuai, anak kita tak, bergantung badan dia, mcm anak sy 2bulan pertama je fm, n bulan ketiga dia dh start tolak, sy keep bg bf, n chart berat dia naik normal, so 💯 sy off fm kt dia .. 🥰

tips