Klinik Swasta atau Klinik Kerajaan?

Saya first time pregnant, nak tanya pendapat korang mana lgi bagus utk buat buku pink? Klinik swasta atau klinik kerajaan ye ? Saya tggal kt area batu caves, gombak. Ada tak sape2 tahu klinik kerajaan atau swasta yg terdekat dgn area ni 🥺 Mohon bantu saya 🙏🏻

6 Balas

sy ank first check up kt swasta smpai ank lahir masih swasta..tgh preg ank kdua ni sy buka buku pink kt kerajaan ..sbb sy da tahu kos perbelanjaan swasta cm mn..klu nk plan bersalin kt swasta pdpt sy baik sis buka buku pink kt kerajaan bersalin kt swasta☺️