Perlu scan lagi ke?

Saya first time pregnant. Esok 4/2/24 saya buka buku pink & kena bawa latest scan & sijil nikah. Latest scan saya 25/1/24, jadi saya cuma bawa scan yg 25/1 ke atau saya nak pergi scan lagi which is harini? #ingintahu #bantusharing

3 Balas

awak mmg nak pergi scan ke....atau awak tanya perlu scan lagi atau tak? tak perlu scan pun takpe. bawa yang sedia ada. tapi kalau awak nak pergi scan jugak, bawa je semua masa buka buku pink.

5mo ago

hehe okay sama sama. semoga dipermudahkan segala urusan ya. 🫶🏻

bawak yg scan dh ada , sy tvs 7 week bukak buku Pink 10 week dctor tk tgk pun scan tu . nti dia scan balik . sy bawak sjil nikah tu pun nurse tk tgk , dia ikut kertas yg sy isi tu je .

tak yah sis bawak je 25/1 nanti smpai kk urusan scan akan ada dr akan double check semula