Nervous first time travel jauh dgn baby

Hi, saya first time mommies, raya nanti baby saya umur cukup 1 tahun dan itu first time kami nak travel jauh guna flight utk kg di sarawak. Kami akan turun di sabah sebelum teruskan perjalanan ke sarawak. Sebelum kami travel dekat2 shj kami tinggal di semenanjung. Mcm makanan saya beli makanan brand little nur utk baby. Ada tips2 lain tak utk perjalanan kami nanti. Apa barang yg patut saya bawa? #SeriusTanya #firstmom #bantusharing #ingintahu #bantujawab #Sharing_dong_Bund #newmom

2 Balas

Prepare toys utk anak jugak, keep them entertained, and snacks too

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin