Mintak pendapat dari mommy sekalian🥰

Saya first pregnancy.Saya takboleh minum susu yang original.saya boleh consume susu yang perisa coklat saja.2 susu coklat ni bagus tak untuk ibu mengandung?Atau ada suggestion brand lain?Thank youu🫶🏻

Mintak pendapat dari mommy sekalian🥰
4 Balas

Hi Sis, susu Omega Plus ni tak sesuai utk ibu mengandung. Elakkan ya. Sis boleh try susu coklat HL, sedap & dalam tu ada folic acid. Dutch Lady pun boleh sis. Saya minum both ni.

2y ago

Aah sis.. HL brand Marigold tu ☺️

sy minum susu calla milk ☺️ sedap dn sng nk bancuh .. try lah

try enfamama ada perisa coklat

not safe for pregnant lady