Cuti Bersalin 98hari

Saya first mom, saya mahu minta bantuan kepada ibu yang berpengalaman , saya nak tanya , cuti bersalin 98 hari itu ia dikira termasuk cuti sabtu ahad dan public atau 98 hari tersebut hanya dikira hari bekerja saja ? Contoh (isnin dan ahad).. mohon minta pertolongan, terima kasih 😊😊🤍#pleasehelp #firstmom #cuti bersalin

2 Balas

termasuk sabtu ahad dah public holiday sekali awk. Hr tempat kerja saya dah bgtahu saya last week masa saya apply cuti awal ☺️

98 hari termasuk sabtu ahad dan public holiday