Lendir lepas bersalin

Saya first mom. Nak tanya normal ke dah 46 , 47 hari berpantang masih belum kering di private part ? Masih ada lendir² atau seumpamanya . Betul ke buat rendaman sitz bath bole hilangkan kegatalan dan keputihan ? Sblm ni mmg ada keputihan tp tak teruk cuma masa pregnant +be gbs. Rasa insecure sngat dgn perubahan ni. #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #bantusharing

1 Balas

boleh sis. saya buat rendaman tu alhamdulillah takda keputihan dah

5mo ago

saya buat sendiri air rendaman tu. buat tangas. awak boleh gugel bahan bahan untuk bertangas tu. memang lega gila lepas bertangas. rasa gatal, rasa tak selesa dekat tempat luka, keputihan semua hilang. rasa fresh je