Sakit pinggang

Hi. Saya first mom. Kandungan dah 38 minggu. Normal ke kalau sentiasa sakit pinggang? Ni tanda bersalin ke? Patut ke saya pergi hospital?

1 Balas

kena kira berapa minit sekali kekerapan sakit tu. kalau dlm 30 minit sekali belum lg. tp kalau dah 10 minit atau 5 minit sekali baik terus ke hosp. bersalin tak semestinya pecah ketuban dulu baru nak ke hosp. takut nanti bersalin dlm kereta

2y ago

Ohhh saya tak berapa kerap pun. Dalam sehari tu 2 3 kali je Sakit pinggang