Labor soon

Hi, saya first mom and currently baru masuk 36 weeks. Kalau ikut Due date 27/6. Tapi makin hari makin tak berapa bertenaga. Tak larat dah rasa. Mcm nk berehat je sepanjang masa. So far, saya tak ada pregnancy problem kecuali gdm on dc. Tapi dah 2x review dgn Dr, bsp dah back to normal. Normal ke rasa letih tak bertenaga mcm tu? #firstmom #ingintahu

10 Balas

Sy due 14/06 .. da 38 week 2arie .. ni stay p kk selang sehari check bp😥da nk bersalin ni berat bole naik 2kg seminggu🤦🏻‍♀️da dekat ni baby rajin tonjol kt tepi celah , time tu la berlaku contration palsu lagi bertambah sakit la arie² tuhan je yg tahu😭harap² dipermudahkan segala urusan kite sume time bersalin nty Amin🤲🏻

4w ago

Due sama dgn sy.. Takde tanda2 lagi ni.. Tp sy nk bersalin awl huhu

Sama!!! Haha due date saya 26/6. Ari ari dah start rasa sakit sangat. Tapi ku gigih ajak suami makan sedap2 sebab lepasni kena berpantang haha. Tu je cara nak hilangkan penat 🤣 stay strong mummy!! Sikit je lagi lepasni insyallah kita lagi penat berjaga malam hahaha. Habiskan sisa2 fasa terakhir pregnant ni dengan hati gembira okie.

4w ago

Alamak yeke. Saya belum keluar tanda lagi. Cuma sakit2 sikit jela. Awak pergi hospital mana? Take care okay!!

Sama sis. Saya 36 week, kena serah diri 38 week sebab gdm on insulin.Sekarang ni,Kalau boleh taknak bangun katil , sebab gerak sikit rasa macam nak luruh pelvik😩.Tapi suami selalu hasut ajak makan luar semata nak suruh berjalan 🤣

Sama 🤭ada hari balik kerja yg penat sangat, nangis terus. Rasa nak mc tp tak terambil ambil. Time kerja elok pulak pinggang ni, balik kerja dh mcm nak patah perasannya.

awak kita sama due 27.6...buat keja sikit pun dh penat kan.baby pulak asyik mengeras jer.asal malam baring pun dah semua xkena.btw saya bby ke3

sama sis due. sy pn cpt pnt skrg cuma sy paksa byk jln byk buat aktiviti supaya blh cpt2 bersalin. hee

sama lah 36w 4 hati, dah tak larat sngt, penatbtu lain mcm

Sama lah sy 36w3d lain mcm penat dia skrg😂

same la due 27/6 xlarat jgk nii

nak Salin tu mummy