Tiada air susu badan .

Saya first mama . Mula3 si baby lahir dia hisap nenen kolustrum selepas tu dia tak mau hisap sudah sampai skg . Bila saya BG susu badan dia hisap juga tapi sekejap lepas pastu marah 😑 mungkin dia marah sebab saya tiada susu bdan . Susu badan saya titis3 saja . Kalau pump pun x sampai 1oz 😭 ada kah mcam saya bgini . Help me mommies 🙏 #firstbaby #ingintahu #bantusharing #1stimemom #firstmom

1 Balas

boleh follow instagram noorfazila_bt_abdul_rahman. nnt dari situ boleh dpt mcm² info pasal breastfeeding .