Boleh ke kita mintak induce sendiri?

Saya esok dah 40 minggu. Tapi baby taknak keluar lagi. Boleh ke kalau kita sendiri mintak untuk induce? Tak larat dah nk bawak perut ni.

4 Balas

tak. if tak ada GDM, mslh kesihatan dan kndungan pun ok, dktr tetap bg surat serah diri. dktr akn admit awk sekiranya ada bukaan shj.

8mo ago

Yeke . Mmg tak boleh req terus ye? Tapi kata nurse kalau tambah tarikh pun tapi still tknak keluar, kena induce terus . So kalau cmtu alang2 mintak induce terus pun tak boleh ye?