Sakit Celah Kangkang at 34 weeks

Saya duk sakit kat kaki betul2 celah kangkang dia rasa macam mencucuk2. Terutamanya kalau berdiri lama. Makin lama makin teruk. Ni tanda nak bersalin juga atau normal untuk rasa bila baby makin membesar? Saya tak ingat saya rasa macam ni waktu pregnancy yang sebelum ini.

2 Balas

Normal. Just jangan berdiri lama/ duduk lama sangat. Jangan statik terlampau lama. Sis kena gerak2 and ubah position selalu

Normal..sakit biasa je tu. kalau keluar lendir baru tanda2 nk bersalin