Anak firt..

Hi..saya due16/1 sekrng tak dk tanda2 pun. Doc bgi masa sampai 21hb. Kalau tak bersalin kena tahan wad. Boleh bgi tips untuk cepat bersalin ke ? Saya banyak berjalan naik turun tangga berdoa..sekrng rasa mengeluh🥺🥺 #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

jgn mengeluh. bby xnk bg kerjasama nanti. awk buat solat hajat, mohon doa mudahkan urusan bersalin, usap perut pujuk bby...ajak borak2..at same time if larat, cuba la bsama suami. andaikata induce pun, doa byk2 supaya tak lama..

5mo ago

sabar ya. sy pun 36w tgh usaha pujuk bby keluar sblm due. sbb dh ada pnglmn xbest masa yg sulung. jadi perasaan takut tu mmg ada.