Sekadar bertanya

Saya dpo10 harini,saya xbawa upt,yang ada opk,kalau mcm ni kita boleh confirm pregnant tak?ke memang kena check upt jgk,belum delay period,sekadar nak tanya.. #ingintahu #bantusharing

Sekadar bertanya
5 Balas

Hi sis, kalau mcm ni opk negative sis. Opk tak sama macam upt, opk memang akan sentiasa 2 line. Untuk opk, dua line sama terang atau line T lagi terang dari line C baru opk positive, kalau mcm opk sis ni satu terang satu kabur masih dikira negative . Dpo 10 boleh dikatakan awal lagi sis utk check sama ada pregnant atau tak☺️ semoga ada rezeki sis🤲🏻

kena guna UPT juga. OPK tak boleh guna untuk detect pregnancy. kalau sis outstation, boleh ke farmasi terdekat beli UPT, kalau nak test sekarang.

nak test pregnant mmg kena guna upt sis. tak semua org opk +ve dapat upt +ve. btw opk sis ni pun -ve ya bkn +ve

Opk tak boleh tentukan pregnancy sis. Kalau boleh pun, setahu saya dedua opk akan sama terang.

jngn pening²kan kepala..better guna UPT