DUE 21/10, ALHAMDULILLAH DA SELAMAT BERSALIN 29/09

Saya doakan semua ibu2 yg menanti hari persalinan selamat dalam medan perjuangan & dipermudahkan segala urusan dikurniakan keselamatan serta kesihatan yg baik... 🌹💗#firstbaby #firstmom

11 Balas

due sama tapi saya belum bersalin. Minta2 boleh bersalin awal. dah pujuk baby keluar masa 38w harap2 berjayalah. Boleh share tanda2 bersalin yg awk rasa? saya anak 1st tak tahu nak expect contraction tu macam mana sebab senggugut pun tak pernah rasa

2y ago

ya sama lah due date saya pon 21/10 😅 . saya pula anak second, cuma saya takde experience sakit bersalin contraction yang tiba tiba tu sebab sebelum ni induce, so saya macam blurrr gak ni 😂.

sama la due 21/10 tapi awak dah selamat melahirkan kan.tahniah.sy blm lg ..Smoga dipermudahkan urusan saya melahirkan nanti🙏

2y ago

InsyaAllah awk juga akn selamat melahirkn xlama lg & dipermudahkan segala urusan. 😁

Tahniah sis! Doakan saya pula, due pon taklama dahni. Tnggu masa je 🤭🤭 selamat berpantang ya ❤️

2y ago

Terima kasih... semoga semuanya selamat ya... 😁

Wahh seronoknya! Tahniah mommy!! Alhamdulillah ✨amin semoga semuanya dipermudahkan 💝

2y ago

Aamiin Allahumma Aamiin... terima kasih byk2 awk ... 🌹

nervous sangat .. due date sya 26/10 ni .. doakan saya ye 😢 ..

Tahniahh🎉 Selamat berpantang sis.. sy due 19/10 .. Debar rase😆

2y ago

Saya Due 20.10 🥺 macam mana tanda2 nya yang akan datang 😌

selamat berpantang sis...💝 sye menyusul bulan 10 ni jgk🤭

2y ago

semoga semuanya selamat ya 😁🌹

Tahniah sis!! Selamat melalui proses berpantang!! 🎉😄 Aamiin..

2y ago

Terima kasih sis ... 🌹

tahniah sis. selamat berpantang.. doakan sy due 25/10 ni..

selamat berpantang sis sya due 23/10🥹🌹🫶

2y ago

Semoga semuanya selamat ya... 😁🌹