Susah nak membuang air besar..

Saya dh 7bulan pregnant..normal ka kalau susah nk mmbuang air besar..rasa sakit perut tu mcm nk sngt keluar tp p tandas x kluar2 pon.. ##seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

7 Balas

aah smela dri sblm preg n skrg pun ssh nk membuang. tp kalau mnum jamu mmg brkesan hri2 nk membuang. tp sy tk mnum dh sbb ble mnum tu keputihan tkde, ble kputihn tkde ble nk brsme rse pedih sbb ssh nk klimaaks lgi2 ble tkde keputihan.

2y ago

aah kalau nk membuang suami sy pun suruh mnum air msk bnyk2. tp sy ssh nk mnum 🀣🀣🀣