Susah nak membuang air besar..

Saya dh 7bulan pregnant..normal ka kalau susah nk mmbuang air besar..rasa sakit perut tu mcm nk sngt keluar tp p tandas x kluar2 pon.. ##seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

7 Balas

normal. mcm sy, sy start minum susu kambing. alhamdulillah xde mslh tu da. sbelom ni try juga susu anmum materna, tp lps tu brhenti sbb buat susah buang air besar or sembelit. lps tu kwn2 suggest susu kmbing.

2y ago

klu sy amik susu lazz kurma. dlm mse yg sme bykkn mkn buah, sayur n minum air kosong juga.