33weeks pregnant

saya dh 33weeks pregnant baby kecil tpi normal , cuma nak tanya .. normal ke baby berat 1.4 kg je masa dah 33 weeks ni 🥺#firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

hai mommy. doktor ada cakap apa apa tentang berat baby tak? atau doktor cakap semua normal? pada saya berat tu normal je. masih ada masa untuk baby capai berat minimum 2.5kg sebelum lahir.

2y ago

alright then moga takda masalah dengan kandungan mommy. baby kecil besar takde hal asalkan kesihatannya baik dan cukup zat 😊

normal mommy ..