Boleh ke nak rebonding rambut

Saya dh 33 week. Boleh ke nak rebonding rambut ?. Dah rimas sgt2 dh rambut mcm singa🤣#seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

7 Balas

Sy hairstylish sis . Utk kandungan awal2 sy mmg tak ambil cust . Kalau dah 7/8 bulan tak jadi masalah sngt cuma kalau boleh pakai mask double and masa rest ubat tu sis bangun2 la jalan2 skjp . In shaa allah takda apa 🥰 . Sy kerja dari awal kandungan lagi buat cust rebonding and sekarang pun dah 33 weeks . Alhamdulillah semuanya baik2 belaka 🥰 . Sis nak datang salon sy pun boleh hihi 😂

elakkan.kimia boleh bantutkan tumbesaran otak bby yg kite x nmpk.sekecik ape pon risk yg boleh kite elak demi baby dlm perut cuba la elak klo syg ank.

sy pun nak buat sis " tpi bnyk saloon tnk amek tkut risiko dekat bby sebb ubat ye kuat " better sis buat lepas bersalin selamat sikit

boleh je sis .. sya pun dah rebonding rmbut masa kandungan 30 minggu .. jnji sis tahan nak hidu bau ubat rebonding 😊

rebonding ada chemical kuat, cuba try keratin. bezanya cuma keratin tak tahan lama macam rebonding & lebih mahal sikit

Rasanya tak boleh, sbb bahan kimia nak rebonding rmbt tu mcm bahaya utk baby.

Ye ada baca tak boleh sbb ada bahan kimia bahaya utk baby