kandungan minggu ke 27

saya dh 27 minggu..normal kah sakit2. bahagian pinggang belah kiri...nk tdo pun susah..

63 Balas

sama cam saya...🥺 27 minggu bagian pinggang sakit sbelah kiri mau tidur pun susah...

saya kerap mgiring belah kanan bdan ank pn btukar haluan dok belah kanan dh..

samalah.....mula sudah sakit pinggang dan susah nak tidur sebelah kanan lah pula...

normal..mcm sy dlu tidur mngiring xkisahlah kanan or kiri..mna yg slesa..

Sama la saye rajin skit.belah kiri ..27-1day skrg nk jln pun skjp je dah sakit

Sy sakit belah kanan, kena slalu tukar posisi tdor lagi2 sakit kt tulang rusuk

sama kalau jalan tu suami Dan anak marah sakit pinggang perut suka mengeras

saya pun dari kandungan 3 bulan sakit kiri dan kanan nk tdo pun tak selesa

sye pun sakit pinggang belah kiri je... skrg dh nak masuk 7bulan...

sy sakit belah pinggang kanan.. susah nak bergerak.. 27minggu juga