kandungan minggu ke 27

saya dh 27 minggu..normal kah sakit2. bahagian pinggang belah kiri...nk tdo pun susah..

63 Balas

sya lgi la celak kangkang dgn pinggang sakit mcm nak beranak...tapi nurse ckp sya kena siap sdia perut sya dah turn sikit

sama dgn saya .. sakit pingang belah kiri..

3y ago

saya pun sama sakit pinggang belah kiri kadang² nk tdo pun rase x selesa

Sy pn sama sakit pinggang dan sakit tulang bontot.. Dh makin kerap sakit pinggang.. Tido pn x selesa..

Normal puan, takpa tu tanda baby dalam perut tengah membesar and aktif. Pakai bantal untuk support and tido mengiring

saya pon same ... bile tido belah kiri mmng sakit ... tapi tido belah kanan ok je .... sye dari 4 bulan alami

sy pon slalu sakit pinggang, tp bila sy bnyk buat kja berat atau berdiri... jd kena banyak berehat n baring jek..

normal..sy skng mlm2 ssah nk tdo..mngiring kanan ke kiri ke smua srba xkena..ni pn dh nk 7bln...

Sy pun 27 mggu , sakit betol pinggul dgn sakit blkg . 😥 rasa nak nges . Tak thu dh nk buat mcm mne

same sis bagian belakang sakit, saya ingat sebab saya banyak berdiri di sebabkan masih kerje.

takut ada kencing kotor, saya haritu pun sakit pinggang belah kiri, bila check ada kencing kotor