keputihan.

Hi,saya dalam minggu ke 23,boleh tahu ada tak sesiapa yang mengalami keputihan?mula² keputihan saya biasa je warna.putih,sekarang dah start bertukar warna,tapi tak berbau dan gatal.ada yg kata nanti nurse amik sample.macam mana proses ambil sample tu ye?#firstbaby

5 Balas

saya pernah keluar banyak takda bau jugak, Dr buat swab tapi takda apa pun. as long as tak gatal.

2y ago

rasa dia sama macam pap smear, dr guna cotton swab. tak selesa sikit rasa dia huhy