AIR PEARL KACIP FATIMAH

Hi , saya dalam ikhtiar hamil . kebanyakan rakan2 saya mencadangkan minum air pearl kacip fatimah madu&colegen. saya ingin tahu . betul ke ye boleh berjaya ? #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

sy xprnh mnum air tu. tp sy amalkan ubat subur dari himalaya shavatari dgn folic asid jenis appeton. lepastu tetiba sy teringin nk ikhtiar air rebusan kak imah dari tiktok. lps gugur last year amek mse 6 bulan ke atas jgk bru lekat . alhamdulillah skrg dh 29w 6day

Tahla. Sy tak pernah minum air tu. Alhamdulillah Allah izinkn sy mengandung.