Nak pilih hospital mana ye

Saya dalam dilema nk pilih antara hospital Hukm (dekat dgn rumah tp mahal), HKL (jem tp gov murah sikit) atau Serdang (gov murah sikit) untuk bersalin. Mommies ada pengalaman tak bersalin kt tiga2 hospital ni? Boleh share #35weeks

2 Balas

Hukm murah je sis .. x sampai 1k.. normal sedia dlm rm 300-400... hkl n serdang mmg murah sbb fully gov..

4y ago

Nk tanya. If gi HUKM bersalin (bukan swasta), boleh terus masuk jek ke? Perlu booking tak? Or perlu surat dari klinik? Sy checkup baby kt klinik swasta (ada buku pink).