Assalammualaikumm mummy ii firts mom nk tnya susu apa yang terbaik untuk tumbesaran baby?

Saya dah pregnant (28miggu) pergi scan perut doktor cakap baby kecik jerr 24.3 cm saiz dia hmm normal ker🥺 ada apa ii susu tk yang bagus untuk saya try #firtsmom

3 Balas

sy bnyk makan ayam n daging. tp so far berat baby normal . tp brt sy je ssh nk naik. sy pun bru nk msuk 28w. and sy mnum susu coklat yg kotak .. sbb xleh minum susu yg warna putih tu dri awal pregnant..

Saya susu biasa tak boleh minum Dari 1st trimester.. I selalu malam minum V soy original. baby I besar active dan dah detail scan thank god semua normal..

susu anmum , yg ni utk pmbesaran baby, inshaAllah bole ni besar.