Ada ke sama macam saya?

Hi, saya dah pregnant 16w4d, memang kadang kadang perut rasa cramp ke? Pastu cepat mengah. Ramai ke mommies yang alami macam saya? #firstpregnancy

3 Balas

sama la.sy pon selalu mengah juga since da masuk 16weeks ni. cramp tu kdg2 je. sy rse normal kot

1y ago

Betul. Jalan pun dah lain even perut belum besar sangat 🤣

Sy 14w selalu rasa cramp upper abdomen. Kdg sakit sampai xboleh nk berjalan.

1y ago

Kalau malam perut tu rasa lain,duduk still tak selesa,nak berdiri lagilah payah,nak duduk pun payah,Ermmmm

normal