Buntu dah nak cari susu 😢

Saya dah pening cari susu yang sesuai untuk baby .. dah banyak susu try .. 1st anmum baby sembelit , try dutchbaby kembung dan najis macam tanah liat tu , lactogen baby tak membuang dengan kembung , sembelit .. then pergi jumpa doc , dia suruh minum susu similac lactose free selama seminggu , lpastu boleh pakaii susu lain dah .. saya try susu s26 sbb ramaii yang suggest susu tuu baik untuk sembelit dan kembung .. saya bagi anak minum susu s26 baby tak kembung tapi membuang 2 hari sekali .. and last kemarin diaa membuang najis diaa macam ni .. pening laa .. anak2 mommy pernah alami tak najis macam ni 😢 normal ke tidak ?? Harap2 adaa laa yang sudi share jawapan dari soalan saya ni 😭#firstbaby #pleasehelp

Buntu dah nak cari susu 😢
2 Balas

Pernah. Normal klu x keras

1y ago

Normal ke awak ?? Awal2 tu njis dia mcm tu ok kee ?? Wrna hitam njis tu