Minum air gula

Saya dah minum air gula semalam, katanya result akan call kan. Selalu berapa hari ye kk akan call bagitahu result ? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

5 Balas

saya minum di klinik kerajaan...next time dtg klinik desa deorg bg kertas result tu.....x de call pon klw ujian gula normal x de kencing manis....tp x tahu la klw tempat sis x de klinik desa...

1y ago

Ohh next appointment baru bagitahu ye, saya ingat diaa akan call. Okay2 tengkiu sis