39 Weeks, 2 hari

Saya dah masuk minggu ke-39 2 hari. Due dijangka 28/9 ni. Saya rasa risau sedikit sebab sebenarnya tak sabar nak baby keluar awal. Siapa yang sama due dengan saya? Doakan saya selamat bersalin ye.

15 Balas

sy due 27/9 tapi sy dh selamat brsalin 19/9 bby xnak risaukan ibu dia,,so dia kluar 38week 6hari seberat 3.48kg 🤣🤣

2y ago

amin ya allah,,semoga awk d permudahkan bersalin dan cepat kluar sebelum due 🤲

sy pn menunggu hri juga sis 38w3d..semoga Allah permudahkan urusan kita ibu2 hamil amin2..

sy due 29/9. sama, masih belum ada tanda apa2.. 29/9 doc bagi tarikh serah diri 😊

sama awak ngn sya... da ada tnda sakit² kt bwah.. tp xada tnda nk bslin lg..

sama awak, due 29/9, semoga semuanya berjalan dgn lancar. Aamiin.