Boy or girl

Saya dah masuk 34 weeks. Teringin sangat nak timang baby girl. Waktu weeks ke 20 ada g scan kt Sono.masa scan 2D dr kata boy. Tapi bila scan 5D xnampak gender pulak. Jenuh Dr usik2 nk bagi nampak gender, sudahnya Dr ckp ikut yg 2d la. Baby boy. Scan kali ke2 kt kk pun Sama. Jenuh Dr tunggu usik2 bagi nama gender.x Tunjuk jgk. Saya dari first bulan Ramadhan hari2 doa nk baby girl kali ni. Dari awal pregnant Saya xde alahan sangat cuma demam, hidung sensitif. Mulut memang nk Benda manis je. Kalau makan masam loya. Brbeza ngn anak sulung dulu. Suka Benda masam. Muka banyak jerawat di first trimester. Baby selalu tendang belah kiri. Pengalaman mamy yg lain rasa2 boy ke girl? Ada harapan x Saya nk timang baby girl? Doakan Saya dapat lahirkan baby yang sihat awal bulan 8 nanti. Semoga Allah perkenankan doa Saya nk timang baby girl aaminn 🤭

2 Balas

semoga sis dpt bby girl kalini..sihat selamat.. sy ank prtma dh girl..,ank ke2 ni pd mulanya nk girl juga..tp allah izin scan brkali tetap boy.. alhamdulillah.. hihi asalkan mmbesar dgn sihat..

2mo ago

Betul. Kalau xdapat girl, dapat boy pun xpe janji sihat. Dengan izin Allah

tapi kan dari pengalama saya , yg tak jumpa bila nak scan ni . baby girl 🫣 hehehehe moga sis dpt baby girl ✨❤️

2mo ago

Nk dekat 10 orang ckp macam tu. Tapi scan 2d dr ckp boy. Papepun. Moga masin mulut sis. Insha Allah aaminn 😊