Berpuasa atau tidak perlu?

Saya dah masuk 11 minggu. Cuba selagi mampu untuk berpuasa. Jika perut sakit, perlu atau tidak berbuka awal?

2 Balas

Saya dah masuk 13 minggu tapi still tak boleh nak puasa sebab memang akan muntah-muntah kalau rasa lapar, paling lama sempat tahan sampai pukul 4 lebih je, ikut kemampuan diri awak kalau rasa tak mampu rasa sakit perut sebaiknya berbuka

jika x selesa, berbuka lah. tp esoknya masa sahur perbaiki menu ya.