Result saya - atau + ? 🤔 confused sis

Saya dah late 15hari period, try check dapat result samar line tu. Ada tak yg pernah macam ni, tak nampak sgt kat gambar tapi boleh nampak seperti 2 line. #bantusharing #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Result saya - atau + ? 🤔 confused sis
17 Balas

ni first upt sy setelah lewat period 2 hari. hijau tu upt pink tu opk. tapi lps tu sy keep buat test beli brand dr drugstore naik double line and lebih jelas. harini harinke 4 lewat period . pagi tadi punya test lebih terang compare to hari2 sebelumnya

Tak nampak double line awk, nnt try lagi guna UPT brand lain pula, org kata brand Dip & Tell tu elok dan tepat. Guna urine yg pertama diwaktu pagi ye, insyaAllah mudah2an ada rezeki.

Nmpk mcm negative, klu dh after 10-15mins baru keluar, itu evap line. Evap line akan keluar bila urine mula kering dan line samar tu colourless, tk nmpk warna merah/biru bergantung pd jenis test upt.

maaf sis x nmpk 2 line. cube lagi dgn test kit lain insya Allah ade rezeki. sllu klu preggy kite bole rasa.. dia mcm instinct .. disertakn sakit breast, cramp perut dan cepat penat / suke tido 🫠

sy dulu mcm tu juga period sy x dtg dkt sebuln bila cek negative tpi lepas 2 minggu sy cek balik naik double line tapi tak terang sngt and kndungan sy sebuln lebih

1y ago

masa tak dtg period tu ada tak rasa mcm loya, sakit cramp, kerap kencing ke ?

sya pon buat sdri stu line ..byak kli buat negtif..last gi klnk..mula2 ngtif lps 10 mnit dktr ckp postif n skng almdulillh kdngan shat

1y ago

a ah lmbt detect msa gi klnk dh msuk 6 mnggu smpai dduk wad sy msa tu..hihi ni alhmdulillh smua dh oky

maaf sis.. sy nampak negatif .. tapi sis boleh try guna upt lain.. waktu paling tepat cek pagi.. try cek pagi...

kalau dr gambar nampak mcm -ve. boleh cuba buat upt brand lain pulak. test urine pertama masa bangun tidur.

nampak negative lagi sis... takpa nnt lepas 2 weeks try lagi.. pakai upt lain.. ❤️🌹👍

minta maaf sis..nampak -ve..inshaallah lepasniey try pakai jenama clearblue...