Tolong bantu

Saya dah habis pantang dan start makan ubat perancang…sekarang dh habis 21 hari..nak Tanya saya kene tunggu period dulu ke baru makan ubat ke2 period akan datang juga lepas dah habis ubat perancang ni??

1 Balas

lepas seminggu rehat makan balik ubat tuh. selalunya time rehat period dtg , maybe awal atau lewat sikit. mcm saya , hari ke5 rehat tuh baru period.

2mo ago

mcm saya makan pil noriday tak period, lepas anak da start makan, tukar ke pil oralcon baru period. tak silap kalau makan pil 21hari ni mmg akan period. tapi jgn skip la, takut hormon terganggu.