Caezer kali ketiga

Saya dah 5 bulan bersalin czer kali ketiga. Saya fully breastfeeding dan tiap kali saya byk buat kerja dan urusan, mesti akn rasa lemah sgt badan dan sakit tempat czer. Kerap pening2 dan selalu ada angin dlm badan. Susahnya nk jga badan bila czer kalini. Sekarang bila berjalan dekat taman sikit pun mudah sakit dan lemah badan. Ada tak sesiap boleh syorkan produk atau vit yg ok utk bg luka czer baik dan badan bertenaga. #bantusharing#

1 Balas

Normal lah puan.. Luka czer paling koman pun 2 tahun baru OK. Saya setahun 7 bulan, baru boleh nak melasak, brisk walk, buat kerja berterusan. Kalau tak, memang rasa apa yg puan kata tu. Saya Lebihkan protein, serat sayur dan lemak sihat dlm menu makanan Minum air kosong secukupnya. Elakkan makanan dan minuman bergula dan kurangkan karbohidrat utk pemulihan luka dgn baik. Result minum air gula slps bersalin puan, OK tak?

3mo ago

OK.. 👍