Sakit pinggang

Saya dah 39mingg 2hari. Nak tanya normal ke sakit pinggang bawak ke bahagian rahim?? Bila kita stay baring satu tempat tak sakit tapi bila nak bangun atau nak ubah kedudukan baring sakit yang amat. Ada tak ibu ibu yang sama situasi dengan saya ?? #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

sy pinggang xsakit mane.. tp skit kt celah kelangkang ngan ari²... seksanye nk berjln n bile nk ubah posisi tido... nk menangis rase... hrini 39week 3days dh

Same la sis..saya pn tengah mengalami sekarang..kalau nk ubah pOsisi tu ya Allah azab dia..kena ambil masa sikit baru dpt bangun

2y ago

Saya pn tak pasti juga sis..takde pengalaman nie ank first😊