39 weeks tak beranak lagi

Hi saya dah 39 weeks boleh tak bagi tips cepatkan beranak selain bersama suami.Saya dah tak larat sangat dah.Hari2 saya muntah makan pun tak berapa selera.Tak tahula kenapa makin dekat makin teruk muntah.Saya tak nak overdue🫠

5 Balas

😭 sy yg 38w ni pun seriau sdh, tanda² pun blm Ada.. brusaha brsama n senam, jln kaki.. klau boleh nak jga branak awal, tdak mau la overdue atau serah diri.masuk ubat bagai 😢anak 1st 38w dah kluar yg 2nd ni.. mcm lambaatt btul..

3mo ago

kan, merisaukan betul.. asyik mengeras je, ntah bila kluarnya 😂

sama. dh 39 mggu. tp nak mkan pagi tkde selera & kena muntah dulu bru rasa lega. stkt ni dh keluar mucus plug tp tak rasa contraction lg. doakan ya semoga urusan kita semua dipermudahkan n bby keluar dgn slmt dan sihat aamin

3mo ago

ye sis saya muntah hari2,berat tak naik dah,pastu cirit2 kdg sakit tp dia mcm main cak2 pastu ok dah

Saya due 8/7 ni dh 39minggu 3 hri lngsung tkde tanda2, mengeras je hm hm mcm mana eh kita nak buat bgi cept bersalin ni, tknk overdue

2mo ago

da bersalin ke sis

sy due esok, 7/7 tapi dok sakit main-main jer. Kalau tak bersalin jugak doc delay sampai 14/7.

2mo ago

kita sama. sis dah ada tanda atau bukaan x?

sama lah dengan sy sis,esok baru masuk 39minggu tapi tanda tanda pon tak ada lagi....