Tak sabar nak bersalin

Saya dah 35minggu, kdg rasa xsabar nak bersalin.. due 22/4.. sya gdm on Dc. klau malam saya pujuk2 baby utk mudah kluar.. xsabar nak pakaikan baby baju comel² #firstmom #firstbaby

10 Balas

saya pun 35minggu due 25/4. x sabar baby keluar tp pd msa yg sama nervous nak beranak sbb first time kan hehe. moga dipermudahkan urusan kita🥰

1y ago

saya 36week 1 hari .. due 20/4.. wlau pun ank 3 yg kn dtg ni no 4 .. nervous ttap ada cbb da lme x bau bby di rumah .. x sbar tgu bby kuar .. excited sgt.. moga kita, ibu hmil dipermudahkn urusan brsalin nty amin