Tak sabar nak bersalin

Saya dah 35minggu, kdg rasa xsabar nak bersalin.. due 22/4.. sya gdm on Dc. klau malam saya pujuk2 baby utk mudah kluar.. xsabar nak pakaikan baby baju comel² #firstmom #firstbaby

10 Balas

sy 36w. anak ketiga. due 16/4. sy pun gdm. minggu depan kena cek dgn pakar sbb baby besar. jgn kata yg 1st mom, sy yg nak sambut anak ketiga ni pun rasa x sabar nak bqby keluar. pula tu kali ni baby girl. abg2 nya asek tny je bila baby nak keluar. 😆

ya Allah naak sgt perasaan mcm awak sis.. sy sekarang dihantui ketakutan.. takut nk masuk labour room takut jarun takut gunting takut nurse takut semuanya hmmm

saya pun 35minggu due 25/4. x sabar baby keluar tp pd msa yg sama nervous nak beranak sbb first time kan hehe. moga dipermudahkan urusan kita🥰

12mo ago

saya 36week 1 hari .. due 20/4.. wlau pun ank 3 yg kn dtg ni no 4 .. nervous ttap ada cbb da lme x bau bby di rumah .. x sbar tgu bby kuar .. excited sgt.. moga kita, ibu hmil dipermudahkn urusan brsalin nty amin

Due dkt2 je.. Anak ke 3 da merasa both cser vbac.. Terpaling nervous kali ni dr yg 1st dgn 2nd sbb da tau mcm mana rasa keduanyab

Due date kita sama..pagi raya.. on dc jgk + bby besar..semoga urusan Kita dipermudahkan 🥰

rasenye mcm ramai je aprilbaby ni..due sy 24april kt ipoh..xsabar juga ni nk jumpa baby🥰

Due saya 17/4. Semoga dipermudahkan buat kita semua

Due sy 21/4... Harap baby pon keluar awal jugaaa

duedate kita sama sis. hehe

semoga dipermudahkan mommy 💕

1y ago

tq mommy 😉