Lendir kuning ni mmg tnda nak bersalin ka? Saya baru 33weeks

Saya dah 33weeks5 days kdg² ada keluar lendir mcm ni tnda nak bersalin ka? Tp tdak plk sakit perut or apa²

Lendir kuning ni mmg tnda nak bersalin ka? Saya baru 33weeks
5 Balas

Bukan tanda bersalin. Ni keputihan. Biasa masuk 3rd trimester keputihan akan banyak. Kurangkan makan benda manis dan pedas. Minum air putih banyak. Makan yogurt. Sekiranya pakai pad, kena cepat tukar pad supaya miss V stiasa kering.

1y ago

Okay² patut laa semenjak 3trmester ttba keluar bykk mcm tu wrna kuning sblom ni tk pernah pun

ni keputihan.. kalau mucus plug dia likat mcm hingus tu.. lg pun 33w.. takut kandungan prem.. kalau risau lbh baik jumpa dr cepat ya

1y ago

Terima kasih yaa🥰

Keputihan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

Tk leh masok la yunk

ni mgkin keputihan. boleh refer klinik. lagipon 33w baby belom matang.