Rambut gugur

Saya dah 3 bulan bersalin, baru2 ni rambut gugur teruk, stress di buatnya 🤣 tapi orang kata sebab hormon jadi kena tabah la ya agaknya 🥹#firstbaby #firstmom

4 Balas

btul sis normal je..sya 2 kli brnak 2 kali juga gugur rmbut truk😂hmm smpai dahi jdi luas dah..tpi skrg anak dah 1 thn 4 bln rmbut da lebat balik🥰

normal.. hampir kebanyakkan ibu melalui pelbagai perubahan pada bentuk badan dari atas sampai bawah slps bersalin

normal. kalo Sy, sbb bagi susu badan. stop je, lebat semula. stop sbb mengandung lg

normal