Baby tknk tnjuk gender

Saya dah 23 minggu , bru ii ni scan kat doc pakar kt hkl, baby taknak bagi kerjasama dia tknk tunjuk jantina, huwa rasa sedih sikit sbb sy excited nk tau jantina dgn husband maklumla anak pertamaa, berharap yg ni anak laki, tpi die main ii tknk tunjuk jantina pulk, nurse ckp die kepit so tkle nmpk die gender apa huhu, so kena tnggu beberapa bulan lagilaa bru bole nmpk klu scan. Kenapa sy tkbole tau gender lagi eh, sdgkan ada yg baru beberapa 18/19 week dah tau gender, huhuhuu, #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

47 Balas

baby nak bagi surprise tu, sis boleh try scan lagi, nak murah scan dekat sonobee rm28 je. Macam saya haritu masa scan gender elok je baby kaki dekat atas terkangkang 😂😂

yg pentg kerjasama baby.. baby sye 16 weeks da tnjuk tp sbb awal lg so Dr x nk knfirmkn lg.. lps tu memg tiap kali scan dye tnjuk.. n sme ble da lahir pun..

bby sy dlu pon kepit..doc pakar tu kata bby awk ni pemalu la..dia x nk tnjuk..belek punye belek..nmpk jugak..sy x nmpk pon..doc yg nmpk😆..doc yg bgtau

Lain org lain laa beberapa week tu . Bby tu nk suprise kt mak dia la tu sabar jelaa.. sbelum scan tu mkn manis n mnum ais2 bby tu pon suke.. huhuhu

sis jngn rsau... sya pn mcm tu jgk... scan x nmpk smpai la dkt nk brsalin.... ikt hati memng nk baby perempuan... kluaq2 btoi prmpuan....

kena pi swasta. klinik kesihatan kdg silap. sy ritu dokter klinik kesihatan scan laki. pi swasta 2x perempuan. lahir perempuan

saya pun sama husband dh tunggu tegok2😅 3 dh popuan ank ..hari kli ni lelaki ..ttp tak pe lah janji sye dgn bby.selamat

sy 20 weeks dah boleh tau gender tu pun baby mula2 tanak bagi kerjasama,doc pujuk baby baru la dapat tahu jantina baby

Masa detail scan Doc sruh sy jln 10 minit pastu msk scan semula..dia ketuk2 sikit perut bru bby kangkang 😂

tips, sblum scan mkn buah tembikai dulu.. pastu gosok2 cakap dgn anak.. insyallah dpat membantu..☺️