Sakit luka jahitan

Hi, saya dah 2 bulan 15 hari bersalin tapi luka jahitan kat bawah masih sakit sampai sekarang. Pergerakan saya terbatas nak buat kerja, kalau berdiri lama rasa sakit sangat, duduk pun sakit. Kadang2 merah luka jahitan. Macam mana nak cepat sembuh ya? Saya dah jumpa macam2 doc, jahitan semua dah okay. Rendam dengan air garam pun dah. #pleasehelp #firstbaby

7 Balas

hm kalau okay mesti tak sakit dah. Cuba pergi klinik lagi skali and mntk Dr buat surat refer ke hospital

4mo ago

awak sama lah macam sy, sy pergi jumpa dr pun bnyk kali dah utk cek, mmg dr kata ok dah sbb sy tgk sendiri pun mmg dh cantum elok, tp mmg kkdg sakit tu on off ada, bisa pedih, bila pegang tmpt jahitan tu tk sakit pun..tp tkthu kt mana sakit tu