Berat badan turun

Saya dah 15 week tapi berat tak naik, makan pom dok banyok. Normal ke gitu. Org berat naik kite kohor kurus 🥲🥲😩🥹#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

sy masa pregnant no3 dulu macam ni la..berat tak naik sampai 19w gitu..nurse pelik tanya kamu makan ke x ni..😅 tapi scan baby ok je.. bila dh masuk 20w ke atas baru berat start naik..skang pregnant no4..awal2 berat dh naik 3 kg..dh kene minum air gula pulak khamis ni..

sy pun. berat makin turun haha. harap baby cukup zat lah. sy makan ok je cuma berat mcmtu saja. since berat mmg sedia overweight ni, gdm pulak tu mmg jaga makan risau naik mendadak kang kena bebel. tp sy scan haritu tgk baby ok, membesar lebih kurang mcm yg dlm app ni.

scan baby ok tak? kalau ok takde apa perlu risau. saya sendiri turun berat 3kg masa 14w, masa 20w baru naik balik 3kg tu. sama mcm tak naik lansung. tapi sbb baby normal so dr kata takyah risau

sma lh kita sis , 15 weeks ni berat still sma ,tak 66 msti 65 , tk prnh naik smpai 67 lgi ,mkn bnyk pun sma je beratnya

sama la..baru 14w4d..berat turun...padahal Sy makan lalu...xtau kenapa...😭😭😭

Sy 2 minggu turun 2kg dah. Last check berat 43. Harap laa naik walaupun sikit

Sama lah😅😅msuk 15w tp berat turun pulak

Sy turun berat bdn😭tkde selera nk mkn🥲