NT Scan Penting tak?

Saya dah 13w5d, rasanya patut ke saya buat NT scan? Last boleh buat esok je. Tapi masih fikir lagi #ntscan #firstbaby #firstTime_momhere

4 Balas

4w ago

TOLONG JANGAN SPAM !!!

Aslm sis klu buat Nt scan sis Kena 11 minggu ke 13 minggu lbih dri tu takbole dh buat NT scan.. sbb td pun sy prgi klinik nk buat Nt Scan tp Tkbole dah 🫤 lbih 13 minggu tksmpt buat Nt scan tkpa kta doc bole buat detail scan

4w ago

aa sis murah tmpt Sy.. doc nya smua prmpuan mmg ssuai Utk kita scan ..

Alhamdulillah saya baru selesai buat nt scan dkt sonobee dlm rm95. Lepas tu boleh dapat video softcopy dlm masa 3 hari berkerja. Mmg puas hati, saya buat appointment utk nt scan tu.

4w ago

Alhamdulillah saya pun baru selesai NT scan semalam, memang puas hati & happy tengok gerak geri baby dalam perut hihi. Tapi dapat gambar jela takda video. Murahnya tempat sis RM90 siap ada video.

klu awk ada budget, blh buat. tp setahu sy scan ni kena booking..xblh buat on the spot unless ada slot kosong.

4w ago

Awakk scan dkt mana ye? Berapa utk buat nt scan tu?